Select Page
Acoperis casa clasica, vila de familie
acoperis_casa_in_doua_ape

Acoperis casa clasica, in doua ape.

 

Vila din imaginile de mai jos, realizata de SoNo arhitekti, este situata in peisajul specific Sloveniei.

acoperis casa in doua ape

Se spune despre subiectul “Acoperis Casa” ca este primul element de constructie pe care cade apa si privirea vizitatorilor…..

Cred totusi ca incadrarea in specificul zonei a fost principala alegere a structurii exterioare casei si implicit forma acoperisului.

acoperis casa doua ape acoperis casa vila familie acoperis in doua ape casa la tara casa la tara acoperis clasic

Cel de-al doilea element de constructie pe care cade atat apa cat si privirea vizitatorilor este usa de intrare, aceasta fiind cea care dezvaluie intimitatea casei, amenajare interioara.

amenajare moderna casa la tara

Si daca vorbim de o casa “clasica” care apartine peisajului si mostenirii locului, interiorul casei este al unei familii, cu cerinte si nevoi moderne, astfel amenajarea este realizata in concordanta cu vremurile actuale.

amenajare acces mansarda amenajare baie casa la tara amenajare birou pentru acasa amenajare dormitor casa clasica amenajare dressing casa moderna amenajare grup sanitar amenajare interioara casa moderna amenajare mansarda biblioteca in doua ape amenajare moderna acces casa detaliu scari interioare casa cu etaj scari interioare casa cu etaj amenajare hol vila de familie

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more