Select Page
Amenajare magazin

Amenajarea unui magazin nu este doar o chestiune de “cum arata” si “buget”. Arhitectul, sau designerul trebuie sa tina cont de profilul cumparatorului ideal, de modul sau de cumparare, de posibilitatea atragerii de mai multi clienti si multe alte aspecte.

amenajare magazin haine de lux din japonia

Amenajare magazin

Practic arhitectul ales va trebui sa consulte un specialist in marketing astfel incat investitia amenajarii magazinului sa produca bani. Asta, evident, pe langa presiunile bugetului, timpului de realizare, imaginii si configuratiei existente. – Exista astfel de arhitecti.

Deasemenea o campanie de PR dupa deschiderea magazinului este esentiala – arhitectul cat si proprietarul trebuie sa considere aceste aspecte inca de la inceput.

oglinzi folosite in amenajare magazinNemika din Japonia. Se adreseaza celor cu un nivel financiar extrem de ridicat, cu varsta medie de 50 ani. Nemika este un brand de lux in Japonia, si designul a fost semnat de Kohei Nawa.

amenajare magazin detalii mobilier magazinNemika se poate traduce prin “realizat in Japonia” – ne inseamna radacina, mi inseamna rod, ka  se poate traduce ca floare.

amenajare magazin rafturi magazin inglobate in pereti cu iluminare individualaPardoseala de lemn a magazinului reprezinta pamantul, traseul sinuos este dat de apa necesara rodului iar flporile sunt dispuse in rafturile magazinului.

amenajare magazin detalii ale mobilierului de magazin amenajare magazin detalii ale mobilierului de magazin amenajare magazin pereti curbi si oglinzi in forma de apa amenajare magazin haine de lux din japoniaamenajare magazin haine de lux Intrare usi stila sablare selectivaIti place magazinul? arata-l si prietenilor apasand unul din butoanele de mai jos.

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more