Select Page
amenajare terasa

Amenajare terasa sau cum arata terasa hotelului Daniel din Graz Austria.

Hotelul, amenajat de aceeasi echipa care a rezolvat si amenajarea terasei este premiat in 2006 cu titlul “hotelul anului”

Instalarea unui cub de locuire facuta de catre Aisslinger inseamna mai mult decat un nou spatiu de cazare pentru hotel. Este ceea ce apreciem la designul urban si este placerea pe care o resimti locuind pe o terasa a unui bloc inalt, este linistea si izolarea inclusa in agitatia unui oras.

Amenajare-terasa_03

“cubul” care reprezinta principalul element in aceasta amenajare terasa are o suprafata de 44 mp oferind panorama asupra orasului pe toate cele 4 laturi ale sale.

Amenajare-terasa1 Amenajare-terasa04Amenajare-terasa4Amenajare-terasa2 Amenajare-terasa3   Amenajare-terasa5 Amenajare-terasa6 Amenajare-terasa7 Amenajare-terasa11 Amenajare-terasa12 Amenajare-terasa14

 

Cubul include tot ce apreciem la camerele de hotel, un dus elegant, un pat urias, un sistem cinema de exceptie si evident prin pozitionare priveliste la inaltime.

Stiu dincolo de problemele legarii la instalatiile sanitare, electricitate, la rezolvarea problemelor date de incalzire sau racire…dincolo de aceste probleme care trebuiesc rezolvate nu-i asa ca va ganditi la un container de transport care sa fie transformat intr-un “cub de terasa”?

Totusi una din lucrurile pe care le apreciez in mod deosebit este ca desi este o lucrare izolata proiectul a implicat o buna cantitate de prefabricare.
Prefabricarea avand acel avantaj de a realiza lucrurile in mediu controlat uzinat sau oricum in conditii mai usor de controlat decat in santier.

 

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more