Select Page
Amenajari interioare Bucuresti – I love colours
Amenajari interioare bucuresti

Amenajari interioare Bucuresti

I love colours are multe lucrari in grupa “amenajari interioare Bucuresti” care merita vazute. Eu m-am limitat cu greu doar la doua astfel de lucrari.

amenajare interioara bucatarie deschisa

Sunt lucrari care te fac sa visezi. Sa visezi in culori.

canapea living design interior de exceptiepozele din aceasta prima lucrare prezentata sunt realizate de nu mai putin celebrul Cosmin Dragomir.

Amenajari_interioare_bucuresti_foto_cosmin_dragomir Amenajari_interioare_bucuresti_foto_cosmin_dragomir_1 Amenajari_interioare_bucuresti_foto_cosmin_dragomir_2 canapea living design interior de exceptie amenajare interioara bucatarie si living amenajare interioara bucatarie deschisa amenajare interioara bucatarie clasica moderna amenajare baie cu cada Amenajare baie cu dus apartament bucuresti detaliu amenajare fotoliu si comoda alba amenajare dormitor matrimonialAlexandra picteaza.  Apartamentul de mai sus poate fi privit ca o pictura unde culorile fine fuzioneaza, astfel fiind creata o amenajare eclectica care sigur te va face sa o urmaresti pe cea de a doua lucrare prezentata mai jos.

Amenajari interioare bucuresti – Apartament I Love Colours

Despre apartamentul de mai sus am aflat prima data de la White Design singura firma din Romania specializata pe usi interioare si de intrare care se regasesc in orice amenajare care ajunge sa fie celebra sau apreciata.

Insa apartamentul de mai jos a fost cel care m-a facut sa apreciez in mod deosebit inspiratia Alexandrei Zabunov

Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_25 Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_living_apartament Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_living apartament ansamblu Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_21 Amenajari interioare bucuresti usi albe clasice Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_19 Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_18 Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_17 Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_amenajare sufragerie Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_amenajare living Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_13 Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_12 amenajare interioara folosint usi clasice albe Mobila sufragerie amenajari interioare Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_8 amenajare interioara bucuresti amenajare interioara dormitor matrimonial amenajare interioara apartament inalt fotolii bej clasice Amenajari_interioare_bucuresti_apartament_bucuresti_i_love_colours_3 mobilier dormitor clasic amenajare living inalt candelabru

Iti place ce vezi? Fii primul din prietenii tai care impartaseste pe facebook lucrari de exceptie realizate in Bucuresti. Apasa butonul de share de mai jos.

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more