Select Page
amenajari interioare casa mica

Sub titlul “amenajari interioare casa mica” va prezint o casa realizata pe un teren mic. Teren mic fiind considerat acel teren la care, de multe ori, legislatia impune restrictii de construire.
(Urmariti link-urile, veti vedea mai multe case construite pe teren mic).

asa-construita-teren-mic6

Casa este realizata de de catre L3P Architekten in Zurich pe un teren de numai 5×9 m.

O casa clasica cu pereti opaci, cu scari “standard” sau fara o gandire judicioasa a spatiului nu ar putea exista pe acest lot de teren mic.
Iar la rubrica amenajari interioare situatia evident pare la fel de imposibil de abordat.

Totusi rezultatul este spectaculos, atat structura din diafragme de beton armat care au ramas aparenti, accesul principal in cladire fiind prin garajwohasa-construita-teren-mic5 casa-construita-teren-mic3 casa-construita-teren-mic2 asa-construita-teren-mic9 casa-construita-teren-mic asa-construita-teren-mic6 amenajari-interioare-casa-mica22 amenajari-interioare-casa-mica21 amenajari-interioare-casa-mica10 amenajari-interioare-casa-mica9 amenajari-interioare-casa-mica8 amenajari-interioare-casa-mica7 amenajari-interioare-casa-mica5 amenajari-interioare-casa-mica4 amenajari-interioare-casa-mica3 amenajari-interioare-casa-mica2 amenajari-interioare-casa-mica1 amenajari-interioare-casa-mica

 

In aceeasi categorie de case pe teren mic cred ca merita sa urmariti si Casa Turn, realizata in Bucuresti Romania de catre apreciata firma STARH.

 

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more