Select Page
amenajari interioare garsoniera
amenajari interioare garsoniera mica

Amenajari interioare garsoniera

Imi plac garsonierele pentru ca se pot amenaja extrem de bine, iar costurile totale pentru o amenajare perfecta sunt mici.

iar prima garsoniera pe care o prezint este o garsoniera de doar 8 mentri patrati aflata in Paris.

Amenajarea este realizata de firma Kitoko Studio in 2014

Amenajari interioare garsoniera foarte mica

amenajari interioare garsonieraamenajari-interioare-garsoniera-micaamenajari-interioare-garsoniera-mica1amenajari-interioare-garsoniera-mica2amenajari-interioare-garsoniera-mica3amenajari-interioare-garsoniera-mica4amenajari-interioare-garsoniera-mica5amenajari-interioare-garsoniera-mica6Este greu de fotografiat amenajari interioare pentru spatii mici insa detaliile sunt cele care conteaza si inspira.

amenajari-interioare-garsoniera-mica7

 

Arhitectii au realizat un concept al amenajarii similar celebrului cutit Army Knife

 

amenajari-interioare-garsoniera-mica8

Functionalitatile uzuale ale unei locunite sunt accesate prin “transformarea” in concordanta a garsonierei

amenajari-interioare-garsoniera-mica9amenajari-interioare-garsoniera-mica10planurile va vor oferi o imagine de ansamblu

amenajari-interioare-garsoniera-mica12amenajari-interioare-garsoniera-mica13amenajari-interioare-garsoniera-mica14amenajari-interioare-garsoniera-mica15amenajari-interioare-garsoniera-mica16amenajari-interioare-garsoniera-mica17amenajari-interioare-garsoniera-mica18amenajari-interioare-garsoniera-mica19amenajari-interioare-garsoniera-mica20Fii primul din prietenii tai de pe facebook care arata aceasta garsoniera de 8 MP!

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more