Select Page
Amenajari interioare la Ambient Expo

In 8 Martie incepe cel mai importnt targ al Romaniei dedicat domeniului “amenajari interioare” si “amenajari exterioare”

motionmailapp.com

 

Ambient Expo 2018

 

Va invitam, in calitate de parteneri media, la editia 2018 a celui mai important targ de profil din Romania.

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, este un eveniment reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, care reuneste importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. AMBIENT EXPO se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

 

In 2018, asa cum ne-am obisnuit, organizatorii ne-au pregatit un nou spatiu expozitional unde datorita unei organizari de exceptie vei putea intalni:

  • 80 de firme expozante
  • 500 mp suprafata expozitionala
  • 20.000 de vizitatori
  • Peste 7.000 de produse si servicii pentru ambientarea locuintei, biroului si/sau spatiului exterior
  • Lansari de produse, tehnologii si servicii de ultima generatie
  • Discounturi de pana la 40% din pretul produselor/serviciilor prezentate
  • Concursuri si discounturi oferite cu ocazia targului de catre firmele expozante

Profesionistii vor putea sa obtina cele mai noi informatii din domeniu si isi vor putea intregi portofoliul de specialisti

Publicul larg avand acces la produse si servicii care pot reprezenta solutii reale in cadrul propriilor proiecte de amenajari.

Daca valorile de mai sus sunt estimari putem privi la editia precedenta unde statisticile sunt de exceptie

Retrospectiva editiei anului 2017

Editia 2017 a AMBIENT EXPO a imbinat noutatile din designul contemporan si modern cu cele din linia clasica a amenajarilor.

Companiile s-au intrecut in expunerea celor mai noi modele de balustrade, podele, vitralii, tapete, tesaturi decorative, seminee, copertine, pergole, faianta sau gresie, sisteme de ferestre si usi, sisteme de feronerie.

Desi s-a desfasurat in martie, AMBIENT EXPO a pregatit vizitatorul pentru sezonul de iarnă, prin oferte diverse de seminee electrice şi clasice, cu design rustic, modern sau contemporan. De mare interes pentru vizitatori s-au dovedit a fi vitraliile decorative şi mobilierul placat cu sticla printata digital, precum si vopselele decorative care imbina fantezia, culoarea, indemanarea manuala si tehnologia de ultima ora.

Dintre vopsele s-au remarcat cele metalizate, sidefate, cu efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, cu sclipiri de diamant, cu aspect de marmura, de piatra sparta sau slefuita, care iti transforma casa, biroul, barul, restaurantul sau orice alt spatiu intr-o opera de arta.

Tendintele anului s-au facut remarcate si la produsele de amenajari exterioare ale rezidentelor (diferite tipuri de piatra pentru pavaje, piscine, accesorii pentru gradini si terase), precum si la cele dedicate cladirilor de tip office sau industriale. In fiecare primavara, AMBIENT EXPO devine, astfel, un bun ghid in alegerile pe care le facem cand ne construim, amenajam si decoram  casa, gradina sau biroul.

Cea de-a XXV-a editie AMBIENT EXPO se defasoara in aceeasi perioada cu evenimentele CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, ROMENVIROTEC, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET si MODEXPO.

motionmailapp.com

Program de vizitare:

08 – 10 martie 2018 (joi-sambata): 10.00-18.00

11 martie 2018 (duminica): 10.00-16.00

Loc desfasurare: Centrul Expozitional Romexpo – Noul Pavilion B2

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Tarif parcare: 3 lei/ora

AMBIENT EXPO este organizat de ROMEXPO impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul oficial al evenimentului

 

 

 

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more