Select Page
Amenajari interioare masa cu apa

Titlul articolului a reprezentat o cautare mai veche a mea – pare neinspirata insa a fost.

“Amenajari interioare masa cu apa”

O cautare pentru un cadou de botez.

Am vrut un obiect care sa fie folosit in amenajari interioare, sa implice apa sub o forma sau alta si sa nu fie de loc kitch.
Evident nu am cuparat masa insa mi-a ramas adanc in minte.

Mi-a placut in mod deosebit cum imperfectiunea lemnului devine elementul de design, cum un lemn altfel neapreciat datorita faptului ca nu este perfect (dar cine este) este transformat alaturand o “apa” apa care oricum il completeaza si este parte din lemn.

Pozele care urmeaza sper sa va inspire in realizarile de Amenajari interioare masa cu apa

Amenajariinterioare-masa-cu-apa5 Amenajariinterioare-masa-cu-apa04aMasa a fost creata de catre Greg Klassen, acesta dand nastere unor colectii unice de mese pentru cafea si mese de living iar inspiratia designerului nu se opreste aici. Pagina creatorului este http://gregklassen.bigcartel.com/
Masa, din punctul meu de poate reprezenta un element de design interior de exceptie si sincer mi-ar placea sa folosesc o astfel de masa in biroul meu, s-ar integra extrem de bine chiar daca acesta este mai degraba minimalist in acest moment.
Greg considera ca produsele sale sunt mobilier american pur…
Amenajariinterioare-masa-cu-apa2 Amenajariinterioare-masa-cu-apa Amenajariinterioare-masa-cu-apa(2)

 

 

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more