Select Page
amenajari interioare scari

Orice proiect de amenajari interioare care se intinde pe mai mult de un nivel va avea de gandit si aspectul scarilor interioare. Acestea pot fi banale, functionale sau pot deveni un element de design interior.

Iata cateva scari interioare ce fac obiectul articolului de azi

amenajari interioare scari

Si pentru ca nu am o colectie impresionanta de scari va recomand una pe care o apreciez in mod deosebit fiind realizata pentru o casa cu amprenta la sol de 8 / 8 m.
Scara este conceputa de arhitectii romani de la STARH. Poze gasiti la Cosmin Dragomir lucrarea fiind Casa Turn

Amenajari-interioare-scari-interioare-metalice-alb-negru

Amenajari-interioare-scari-interioare-metalice-alb-negru-detalii

Cea de a doua scara a mai fost przentata in zona mobila bucatarie moderna

Este creatia Andrew Maynard Architects

ingeniozitatea acestei scari metalice este foarte apreciata…sper sa va inspire …

Amenajari-interioare-scari-interioare-amenajare-bucatarie Amenajari-interioare-scari-interioare-amenajare-bucatarie2 Amenajari-interioare-scari-interioare-amenajare-bucatarie-detalii-scari-interioare

Sper ca v-au placut scarile de mai sus…sau cele de mai jos…
care se potriveste cu gusturile tale….da un share si insereaza un comentariu.Amenajari-interioare-scari Amenajari-interioare-scari-decorative-functionale Amenajari-interioare-scari-interioare Amenajari-interioare-scari-interioare4 Amenajari-interioare-scari-interioare6 Amenajari-interioare-scari-interioare-12 amenajari-interioare-scari-interioare-elicoidale Amenajari-interioare-scari-interioare-metalice Amenajari-interioare-scari-interioare-metalice-alb-negru Scari-interioare-biblioteca scari-interioare-ieftine-biblioteca scari-interioare-sertareApasa unul din butoanele de mai jos – prietenii tai vor aprecia.

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more