Select Page
ArchiTECHture Conference & Expo 2017

In mai putin de
motionmailapp.com

Incepe ArchiTECHture Conference & Expo 2017!

Pentru toti participantii si nu numai – un cadou din partea amenajariinterioare.eu. – Partener media al evenimentului,

Speakeri internationali, networking si idei noi

Arhitecti de renume internationali si nationali sunt prezenti in cadrul evenimentului pentru a dezbate tematica propusa anul acesta „De la orasele inteligente, la geometria satului”. Evenimentul se desfasoara in trei sali paralele, fiecare sala abordeaza tematica din alt unghi: orasele inteligente, geometria satului si restaurari.

Anna Grajper, co-fondatoarea Laboratory of Architectural Experiments (LAX) din Polonia, biroul de arhitectura care imbina cercetarea, planificarea urbana, designul si tehnologia. LAX a fost premiat pentru proiecte de design si dezvoltarea „Urbanimals” din Bristol. Anna a fost premiata de catre Presedintele orasului Worclaw pentru realizarile academice si inclusa ca fiind unul dintre cei mai creativi 30 de antreprenori din Worclaw.

Anna, arhitect si cercetator vine la Cluj-Napoca, iar in cadrul salii Orasele Inteligente,va discuta eforturile pe care le-a depus ani la rand pentru a gasi noutati si modalitati prin care sa foloseasca tehnologia in folosul oamenilor si al oraselor.

Creare de legaturi: arhitecti, autoritati, furnizori si societatea civila

In fiecare an, ArchiTECHture aduce impreuna arhitecti si furnizori de servicii care sustin industria si faciliteaza relatia arhitect-client, arhitect-institutie.  Rapiditatea cu care inoveaza in fiecare zi aduce un plus de valoare proiectelor si determina ca relatia primar, arhitecti si expozanti sa duca la un mediu de afaceri prosper.

Robert Mollner, Consultant arhitect este inginer mecanic, absolvent al Facultatii TCM din Iasi in 1992. Din 2003 lucreaza la Alukonigstahl Romania, fiind  consultant pentru arhitecti in partea de est si nord-est a tarii, iar din 2016 activitatea lui s-a extins si in Republica Moldova.

Lucian Caprarin, Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips Romania este de profesie inginer constructor. Absolvent al Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Lucian s-a alaturat companiei Saint-Gobain Rigips Romania in urma cu 8 ani, insa are o experienta in domeniul sistemelor de constructii uscate de mai bine de 17 ani. Acesta promoveaza solutii si sisteme Saint-Gobain, stabilirea solutiilor tehnice in proiecte, dar si asistenta tehnica pe santiere.

Sala Geometria Satului are ca scop principal aducerea fata in fata a celor doua parti care sunt direct implicate in procese de restaurare, conversii sau constructii noi in zonele rurale sau periferice. Invitatii Caroline Fernolend, director executiv Fundatia Mihai Eminescu, Dorin Boila, BIA si Gheorghe Damian, primar al comunei Ciugud vor prezenta provocarile arhitecturale si logistice ale proiectelor dezvoltate in zonele respective si care sunt planurile lor pentru dezvoltare sustenabila.

De la orasele inteligente la geometria satului

Tematica evenimentului propune un dialog deschis despre componenta tehnologica a arhitecturii, intr-un concept mai amplu, intre cei 4 piloni: arhitecti, autoritati, furnizori si societatea civila.

ArchiTECHture Conference & Expo 2017 are loc in data de 17 noiembrie la Centrul de Interes din Cluj-Napoca. Peste 300 de arhitecti si specialisti din domeniu vor fi prezenti la eveniment. Inscrierile continua pe site-ul oficial: www.architectureconf.ro

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitatea lor si care sustin acest evniment sunt:

Partener Gold Orasele Inteligente: Alukonigstahl

Partener Silver Orasele Inteligente: Grohe

Parteneri: Rigips Saint-Gobain, White Design, Kanuf Insulation, Desjoyaux Piscine, Reynaers, Antares, Euro GSM, Brikstone, PM Furniture, Fakro, MACO, Rockwool

Masina Oficiala: AutoWorld

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati site-ul dedicat evenimentului

 

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more