Select Page
casa cubica SunFlower

Casa_cubica_ferestre_mari

Casa cubica sunflower

Casa cubica din imagini este situata in Spania, pe un teren inlcinat stancos, marginit de marea mediterana, in mijlocul naturii dar aproape de oras. Este o case moderna creata de arhitectii Cadaval & Solà-Morales.

Casa_cubica_moderna_spania

Desi locatia terenului este extraordinara, are parte de vanturi puternice si de foarta scurta perioada a zilei in care lumina soarelui atinge casa.

Casa_cubica_poze_exterioareS-a creat o casa cu o deschidere catre mare, care sa ofere iluminarea naturala cat si aportul necesar de caldura solara.

Casa_cubica_scari_lemn_metal

Din interiorul casei cubice, beneficiarii pot admira:
– Marea mediterana din apropierea coastei franceze,
– cerul in permanenta schimbare datorita vantului puternic
– O amenajare interioara care completeaza si intregeste panorama casei.

Amenajari_interioare_moderne_casa_cubicaFiecare functiune a casei are propria priveliste, iar panorama se formeaza strabatand intreaga casa….sa o admiram si noi.

Design_interior_scaune_comode

Desi camerele sunt mici si segmentarea functiunilor casei poata parea puternica, ea are doar un impact vizual din exterior.
Interiorul casei cubice fiind extrem de fluid oferind o functionalitate exemplara a casei.

Alegerea materialelor si produselor de finisaj nu este deloc intamplatoare si transmite maturitatea si grija pentru o amenajare interioara bine realizata.

Piscina_in_trepte Perspectiva_casa_teren_inclinat

Imagini_scari_interioare_moderne Detalii_scari_metalice_moderne

Produsele cu rol important in imaginea de ansambu a unei case sunt alese astfel incat sa asigure fluiditatea si sa defineasca pe deplin designul modern al casei

Casa_cubica_scari_lemn_metal Casa_cubica_scara_metalica_moderna Amenajare_dormitor_luminos Amenajare_birou_casa_cubica

 

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more