Select Page
Casa de piatra
Casa de piatra amenajari interioare
Proiectul realizat de YTAA – Youssef Tohme Architects and Associates este localizat in peisajul muntos situat la o altitudine de peste 3900 m.

Amenajare_interioara_casa_de_piatraCasa de piatra

In muntii Akoura, Liban este pozitionata o locuinta surprinzatoare, exclusivista dat totusi de dimensiuni reduse, inaccesibila si totusi primitoare.

Interioare_casa_de_piatra

Casa de piatra este practic o reflexie a mediului care o inconjoara, o proprietate placuta insa inaccesibila datorita zonei si altitudinii. Suprafetele interioare pretios reprezentate, volumetria si decorul transpunand casa in acea zona a urarii “casa de piatra”

Interiorul si exteriorul casei pastreaza tendintele amenajarilor interioare cu beton aparent.

Amenajare_interioara_industriala_dormitor Amenajare_zona_terasa_vila

Ferestrele glisante inalte ce se deschid catre curtea interioara si catre muntii din imprejurimitransmit senzatioa unei arhitecturi comune cu mediul, un spatiu in armonie cu natura si creat pentru aceasta.

Curte_interioara_casa_de_piatra Exterior_casa_placare_piatra Exterior_vila_de_piatra Interioare_casa_de_piatra Scari_acces_vila

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more