casa dulce casa – senzatia de acasa

Casa dulce casa

Articolul casa dulce casa, continua conceptul din articolul home sweet home, atragand atentia asupra unui apartament care prin folosirea culorilor, prin folosirea unor elemente decorative si de design creaza acel sentiment placut “de acasa”

casa_dulce_casa

Apartamentul, situat in Budapesta, poarta semnatura Margeza

amenajare living culori vii

Margeza este o afacere de familie, sot sotie, nascuti in Ungaria si stabiliti in Belgia, locuind aproape de granita cu Luxemburg.

amenajare dining si bucatarie

Apartamentul din imagini este situat in cadrul unei cladiri istorice. Conceptul reamenajarii fiind acela de a reprezenta un apartament adaptat nevoilor contemporane de viata si design.

amenajare living deschis

Apartamentul, cu suprafata de 95 mp,  este folosit de catre proiectanti in desele vizite pe care le fac in Ungaria unde au 5 copii adulti.

amenajare hol intrare

Spatiile apartamentului sunt date de living – loc de luat masa – bucatarie, o camera de oaspeti, un birou, un dormitor – zona de relaxare. Dasemnea sunt incluse o baie si doua grupuri sanitare precum si multe spatii de depozitare ascunse.

cada ovala de baie amenajare baie deschisa fotoliu rosu living amenajare birou apartament decoratiuni baie corpuri de iluminat moderne

Elementele de design ale livingului sunt date de accentele de culoare ale corpurilor de iluminat, ale fotoliului balansoar Charles Eames. restul elementelor fiind menite de a sublinia eleganta si designul camerei fara a incurca inutil imaginea de ansamblu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *