Select Page
ceas de masa fluid

Ceas de masa fluid

Timpul curge. Asa abstract cum este el definit este omniprezent in viata noastra.

Damjan Stanovic a avut o idee geniala privind reprezentarea timpului. Un ceas cu afisaj lichid, care se scurge mecanic la ora si minutul actual.

Ce metoda mai ingenioasa de a arata “timpul” decat cu un lichid, care “curge” conform conceptiei abstracte a timpului.

3_idee geniala ceas de masa

Prototipil pe cat de simpu ca idee este unic si este primul astfel de ceas. De la instrumentele de masurat timpul precum clepsidrele si pana la ceasurile analogice si digitale de azi acest prototip pare a reprezenta “veriga lipsa”

2 ceas de masa afisaj fluid ceas de masa 4_ ceas de masa alb si carcasa de lemn 7 prototip ceas de masa mecanism magnetic de afisare a orei 8_afisaj_fluid_ceas 9_mecanism_ceas de interioare ceas de masa afisaj fluid

Foarte probabil vom regasi in curand ceasul pe platformele de croudfounding, moment in care vom putea lua decizia de a avea un astfel de ceas la un pret special.

13_realizare_prototip poze animate ceas de masa modern

Este al doilea ceas prezentat pe amenajariinterioare si cred ca este un element de decoratiune interioara superb

ceas-masa ceas-masa_mecanica-fluidelor photo-damjan-stankovic

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more