Select Page
ceas de masa fluid
ceas de masa cu afisaj lichid

Ceas de masa fluid

Timpul curge. Asa abstract cum este el definit este omniprezent in viata noastra.

Damjan Stanovic a avut o idee geniala privind reprezentarea timpului. Un ceas cu afisaj lichid, care se scurge mecanic la ora si minutul actual.

Ce metoda mai ingenioasa de a arata “timpul” decat cu un lichid, care “curge” conform conceptiei abstracte a timpului.

3_idee geniala ceas de masa

Prototipil pe cat de simpu ca idee este unic si este primul astfel de ceas. De la instrumentele de masurat timpul precum clepsidrele si pana la ceasurile analogice si digitale de azi acest prototip pare a reprezenta “veriga lipsa”

2 ceas de masa afisaj fluid ceas de masa 4_ ceas de masa alb si carcasa de lemn 7 prototip ceas de masa mecanism magnetic de afisare a orei 8_afisaj_fluid_ceas 9_mecanism_ceas de interioare ceas de masa afisaj fluid

Foarte probabil vom regasi in curand ceasul pe platformele de croudfounding, moment in care vom putea lua decizia de a avea un astfel de ceas la un pret special.

13_realizare_prototip poze animate ceas de masa modern

Este al doilea ceas prezentat pe amenajariinterioare si cred ca este un element de decoratiune interioara superb

ceas-masa ceas-masa_mecanica-fluidelor photo-damjan-stankovic

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more