Select Page
Cu Stil – un apartament mansarda

Marta si Michael Raca de la RACA  ARCHITECTS sunt sursa de inspiratie pentru cei care isi dorescu un apartament la mansarda.

apartament_mansarda_elegant

Amenajare cu stil pentru apartament mansarda

Situat in Polonia, Sopot, apartamentul din imagini, avand o suprafata de 36 mp ne-a atras atentia datorita amenajarii interioarare cu stil, bun gust si totusi indraznet.

elagant_apartament_mansarda

Desi apartamentul este mic (36 mp) si volumele trunchiate specifice apartamentelor mansarda este echipat si utilat pentru o buna functionare.

Pat dublu, baie, spatii de depozitare generoase, zona de lucru, baie. Exista chiar si un mic loc pentru a te “refugia” alaturi de cartea preferata.

amenajari_interioare_negru_lemn

Alegerea nuantelor inchise este un curaj asumat si calculat al arhitectilor, alaturarea cu lemnul natur oferind stil si eleganta apartamentului.

usi_interiore_polonia scaune_amenajari_interioare_apartamente_mansarda elagant_apartament_mansarda detalii_amenajari_interioare design_interior_elegant design_interior_apartament_mansarda amenajare_interioara_mansarda amenajare_mansarda_negru_alb_natur decoratiuni_interioare_apartament_mansarda Amenajare_interioara_apartament_mansarda_negruVa invit sa-l admirati ! Si de ce nu, sa-l aratati si prietenilor folosint unul din butoanele sociale disponibile in pagina.

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more