Select Page
Design interior Brasov
design_interior_brasob_detalii_amenajare_baie

Design interior Brasov

Amenajarea prezentata este realizata de Atelier, firma ce a ralizat, detaliat si urmarit proiectul de design interior al unui apartament nou construit in Brasov.

design interior dormitor matrimonial pat dublu

Va invit sa urmariti cateva din fotografiile acestui apartament pentru a obtine inspirtia pentru un nou proiect de design interior, fie el in Brasov, Bucuresti sau oriunde in tara deoarece firma care semneaza proiectul este tanara si cu un portofoliu impresionant de lucrari de exceptie.

design interior brasov folosind usi interioare nuc

Holul avand dulapuri cu usi glisante cu oglinda si usabine aleasa, fiind cap de perspectiva.

placare perete si usa cu finisaj nucPoza din timpul amenajarii. Usa glisanta in interiorul peretelui si placarea peretilor cu lemn in acelasi finisaj cu usa. O idee de design interior care trebuie apreciata si retinuta.

design interior brasov living apartament
Amenajare living apartament Brasov


ansamblu placare perete dormitorImagine “de zi” a dormitorului peretii adiacenti placati cu lemn confera caldura si o imagine placuta dormitorului.


Design_interior_placare_perete_si_usa_apartament_nou_brasov

 

Design_interior_brasov_dormitor Design_interior_brasov_apartament_modern Design_interior_brasov_apartament_modern Design_interior_brasov_apartament_modern Design_interior_brasov_apartament_modern Design_interior_brasov_apartament_modern Design_interior_brasov_apartament Design_interior_brasov

design_interior_detalii_amenajare_baie Design_interior_amenajare_baie_apartament_brasovPare randare nu-i asa? ei bine nu este. Este exact ceea ce a realizat echipa de arhitecti in cadrul acestui proiect.


Design_interior_amenajare_baie Amenajari_interioare_ceramica_baie

Detalii_amenajare_baie_apartament_brasov

propunere initiala design interior baie

Da. Poza de mai sus este randare. Insa rezultatul final arata mai bine decat propunerea.

poze amenajare apartament brasov

Cateva fotografii din timplul lucrarilor de executie a amenajarii interioare.

poze din santier amenajare apartament brasov

Ti-a placut ce ai vazut? Apasa unele din butoanele de mai jos pentru a ajuta aceasta firma tanara sa realizeze mai multe proiecte de calitate in Romania.

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more