Select Page
Design minimalist pur
amenajare_parchet_stejar_fav

Lucrarea semnata Elia Nedkov, este o excelenta sursa de inspiratie pentru iubitorii unei amenajari rafinate la esenta unui design minimalist pur.

Design minimalist pur

amenajare_parchet_stejar

Apartamentul din imagini transmite: Calm, liniste, relaxare fizica si spirituala. Un spatiu complet dedicat locuirii alaturi de aceste senzatii. O amenajare curata, rafinata pana la extremul designului minimalist de inalta puritate.

Apartamentu este situat in Sofia, in zona rezidentiala Lozenets, o zona istorica unde se contopesc atat cladiri vechi, cladiri cu iz sovietic si cladiri noi.

amenajare_interioara_living

Apartamentul raspunde cerintelor unei familii cu doi baieti adolescenti

Suprafata de 100 mp a fost astfel proportionata pentru a oferi spatiile necesare unei locuiri “neingradite”

Astfel au trebuit negociate nevoi aparent antagonice – intimitate si spatul personal vs spatii comune generoase
– locuire fara restrangeri insa intr-un spatiu, in final, delimitat.

Solutia acceptata a insemnat:

amenajare_minimalista_camera_tineret

Renuntarea la buiandrugi pentru a permite usi inalte pana in tavan, acestea transmitand atat deschiderea totala prin continuarea tavanului si a pardoselii intre volumele incaperilor, cat si intimitatea necesara propriei dezvoltari personale.

amenajari_interioare_minimaliste_living amenajari_interioare_simple_living

Mobilier si compartimentari din mobilier pentru a permite existenta spatiilor de depozitare fara aglomerarea inestetica si complicata a spatiului

amenajare_hol_spatii_depozitare amenajare_minimalista_camera_tineret

Finisaje deschise la culoare, mate, pentru ralizarea unei incaperi luminoase si folosirea unui luminat preponderent indirect

design_minimalist_birou_acasa design_minimalist_camera_adolescenti design_minimalist_dormitor

Materiale neutre si cat mai aproape de natural – stejar natural, piatra, beton,

Deasemenea senzatia de “usor” este transmisa prin dispunerea unor nuturi atat la partea superioara a peretilor cat si in sona inverioara, acolo unde plinta este adesea dispusa inestetic.

amenajare_bucatarie_minimalista amenajare_simpla_dormitor amenajari_bai_moderne design_minimalist_baie design_minimalist_baie_dus design_minimalist_living eficienta_design_bucatarie

O lucrare care desi nu “straluceste” prin dispunerea ostentativa de obiecte de design ci mai degraba transmite senzatia de locuinta bine facuta datorita alegerilor conceptuale, calitatii produselor si executiei. O lucrare premiata in 2015 de revista archilovers in sectiunea Best project!.

Arata si prietenilor, vor aprecia Share-ul tau!

 

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more