Select Page
design mobila masa abyss
design mobila masa abyss

design mobila masa abyss

Masa din imagini este creata de designerul Christopher Duffy pentru Duffy London. Pentru cei pasionati de subiectul design mobila masa abyss este un “must see”

Creatia este rodul muncii din studioul Duffy London timp de 1 an, ea fiind realizata din lemn provenit din surse controlate si sticla.
Spre deosebire de alte ralizari ale designerului, concentrate mai mult pe “joaca cu gravitatia” aceasta masa va aduce imaginea abisului in amenajarile interioare care o folosesc.

ideea mesei este (asa cum sunt multe creatii geniale) simpla, imaginea abisului fiind creata prin suprapunearea unor foi de sticla colorate in masa asemenea straturilor geologice reprezentate de lemnul folosit.

Masa se realizeaza in 25 de bucati. Si costa 9800 lire sterline. Desigur sunt disponibile si replici mai mult sau mai putin accesibile cat si mai mult sau mai putin “bine realizate”

Pentru cei pasionati de “asta pot face si eu” sau cei pasionati de a scoate din propriul atelier cateva obiecte din categoria design mobila Masa Abyss este relativ simplu de realizat.
Sticla poate fi taiata cu jet de apa dupa un model realizat in prealabil. Lemnul se va decupa pe cnc.

Termenul de livrare pentru aceasta masa este cuprins intre 16 si 20 saptamani. Acelasi termen de livrare fiind si la cei carora le-am vazut o replica destul de bine realizata.

 

 

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss02

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss03

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss04

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss05

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss07

amenajari-interioare-design-mobilier-masa-abyss08

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more