Select Page

Lamptekture este un proiect românesc care îndrăznește să schimbe puțin ingredientele, aducând elemente tradiționale în mediul urban prin intermediul unor lămpi de-a dreptul orginale.

Lamptekture își propune să ofere un plus de identitate fiecărei locuințe, iar obiectele de illuminat își depășesc rolul decorativ, devenind o parte din acasă. Lamptekture a colaborat pentru acest prim proiect cu HALFDROP pentru designul pattern-ului de pe abajururi. Acesta face parte din colectia Harvest creata de cele 2 arhitecte. Se inspiră din moștenirea artizanilor din vremurile apuse, dând naștere unor lămpi care scot din anonimat orice încăpere. Lămpile sunt realizate din materiale naturale, iar fiecare abajur este îmbogățit cu design de inspirație autohtonă. Colecția mizează pe forme geometrice care împletesc armonios motivele tradiționale și pe tonuri contrastante, inspirate din natură.

Cele patru tipuri de lămpi, Cuptor, Gustar, Răpciune și Brumărel sunt ușor de asamblat și se potrivesc în numeroase încăperi. Fie că vorbim despre o lumină perfecta pentru citit, despre o atmosferă intimă pentru dormitor sau despre un cadru prietenos pentru sufragerie, Lamptekture desăvârșește fiecare ambient.

Desigur, proiectul se adresează celor care au curajul să iasă din standarde și să dea frâu liber creativității începând cu propriul „ecosistem”.