Select Page
Evadare din jungla urbana

proprietarul casei si-a dorit o evadare din jungla urbana. Si-a dorit să detina o casa asemanatoare paradisului, intr-o vale aflata departe de oras, unde el și familia sa se pot bucura de o amenajare interioara si exterioara e exceptie 

 

Evadare din jungla urbana prin amenajari inspirate

 

simplu elegant relaxant

Materiale naturale cu o amenajare interioara minimalista / moderna.

 

Dl. Zhang, proprietarul, a crescut în mediul rural, el crede că atât apartamentele, cât și vilele din zilele noastre sunt prea mici. Înălțimea  locuințelor comerciale devine din ce în ce mai mică și face ca oamenii să se simtă incomod. Locația acestui proiect este foarte liniștită. 

Construit la poalele muntelui și lângă pădure, cabana se ascunde în văi  Reține și folosește în cea mai mare măsură rocile și copacii naturali. Acest lucru face să se amestece bine în peisajul natural din jur. Deși nu este departe ca distanță de centrul orașului, îi aduce pe cei care trăiesc în ea intr-o experiență de a trăi izolat din lume. Pentru că nu auziți un zgomotul junglei urbane. 

Stilul de design in spațiului interior este simplu, elegant și natural; arată respectul pentru natură și oferă oamenilor un sentiment de tăiere din orașul zgomotos și revenirea la liniște și pace reale. O adevarata evadare din jungla urbana. 

Peretele simplu este realizat în principal din materiale naturale, cum ar fi bluestonul, ardezia, lemn masiv etc. și fără decor excesiv.

Amenajarea interioara reflectă esența locului  și a materialelor și prezintă un spațiu în care natura coexistă cu omul.

Prin planificarea funcțională rezonabilă și utilizarea liniilor și structurilor simple și împreună cu adoptarea mobilierului simplu și natural ca decor în spațiu, este construit un spațiu simplu, dar confortabil și cald. O adevara evadare din jungla urbana

O adevara evadare din jungla urbana

“întoarce-te la natură, fii umil, simplu, neordonat și pur.”

In ansamblu, cabana completă reflectă atitudinea de viață urmărită atât de proprietar, cât și de designer:

“întoarce-te la natură, fii umil, simplu, neordonat și pur.”

Este important să păstrăm și să aplicăm cât mai mult posibil elementele naturale din munți, pietrele și copacii naturali, astfel încât accidentalitatea și inevitabilitatea să se integreze într-una.

 

dormitor cu amenajare minimalista

Dormitor cu amenajare interioara minimalista dar cu mobilier modern.

In cele ce urmeaza va invitam sa parcurgeti imaginile din galerie pentru a va inspira in amenajari interioare modern minimaliste.

schita proiect cabana

Schita distribuire cabana – concept proiect .

concept cabana

concept – ideea de inceput

piatra si lemn in amenajarare interioara

Zona de munca cu doua elemente in amenjare interioara: piatra si lemn.

    

 

 

Project Info

Architects : FM.X Interior Design

Location : Fujian, China

Year : 2015

 

 

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more