Select Page
Realizat pe imprimanta 3d

Realizat pe imprimanta 3D

sistem compartimentare din module realizate pe imprimanta 3d

compartimentare mobilier realizata pe imprimanta 3D

Sistemul de rafturi din imagini a fost realizat pe o imprimanta 3d.

Este rezultatul echipei  Sebastian Misiurek si Arianna Lebed de la Simplus Design, parte a Bold Machines.

Ei au realizat acest sistem de rafturi, cu volume diferite care pe langa spatiul de depozitare dorit ofera si un sistem de compartimentare extrem de atragator pentru proiecte de amenajari interioare.

module realizate pe imprimanta 3d

Sistemul de mai sus se numeste Supermod, si desi la aceasta data tehnologia printarii 3d este folosita pentru prototipuri, in timp, cine stie, poate vom cumpara doar un proiect pe care il vom prina in propria casa.

rafturi de compartimentare detalii productie imprimanta 3d detalii module realizate pe imprimanta 3dSupermod se poate folosi ca sistem de compartimentare sau ca un raft de sine statator oferind o imagine placuta incaperii in care se afla.
Fiind realizat din module poate capata forma si imensiunea dorita, raspunzand astfel nevoilor de depozitare solicitate.

detalii proiect imprimanta 3d compartimentare sau sistem rapturi realizat pe imprimanta 3d module diferite ca volum pentru compartimentare rafturi modulare de compartimentare

Designul este cu atat mai atragator deoarece este realizat in 2 culori, realizat pe imprimanta 3d si extrem de flexibil in forma si dimensiuni.

rafturi de compartimentare cu module printate 3d sistem de rafturi ralizat pe imprimanta 3d

Daca ti-a placut ce ai vazut arata-le si prietenilor tai, vor aprecia. Apasa butonul de Facebook de mai jos.

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more