Select Page
Zaha Hadid in industria iahturi de lux

Iahturi de lux proiectate de arhitecti.

Yacht de lux semnat Zaha Hadid

Iahturi de lux semnate Zaha Hadid

 

“Iahturi de lux” – Zaha Hadid

iahturi de lux moderne

Zaha Hadid, prima femeie arhitect premiata Pritzker Architecture in 2004 este prezenta si in industria iahturilor de lux.

Yacht semnat zaha hadid

In acest articol am ales sa prezint un iaht realizat de Zaha Hadid, arhitect britano-irakian. Da, Cu scoala de arhitectura in Londra, una din “capitalele” traditionalismului.

exterior Yacht Zaha Hadid

Si daca celebrul traditionalism britanic nu se regaseste in imaginea exterioara a acestui yacht, ei bine, imaginile din interior te duc foarte aproape de genul specific Zaha Hadid – “neofuturism”

amenajare interioara yacht iahturi de lux moderne amenajare iahturi de lux cu preturi mari imagini amenajari yacht zaha hadid

Creatiile arhitectului Zaha Hadid sunt extrem de multe si extrem de apreciate, o parte din acestea le puteti achizitiona de pe www.artsy.net

decoratii moderne sau neofuturiste

In paginile amenajariinterioare.eu veti mai gasi cu siguranta opbiecte, cladiri si amenajari care poarta semnatura Zaha Hadid. Abonati-va la noutati apasand unul din butoanele din partea dreapta a paginii.

yacht zaha hadid

Care este prima calatorie pe care ai face-o la bordul acestui Yacht? Lasa un comentariu, cine stie, poate ne vine ideea unei vacante placute.

iahturi-de-lux-zaha-hadid

Catre ce port te-ai indrepta cu acest yacht? Eu, as alege Trieste ca prima destinatie….tu?

interioare moderne yahturi de lux

Iti place ce vezi? arata-le si prietenilor de pe Facebook apasand butonul de mai jos. Sa vedem cate like-uri dau 🙂

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more