Select Page
case modulare prefabricate

Case modulare prefabricate

 

Compania Green Magic Homes, a creat un concept de case modulare prefabricate usor  foarte diferite de asteptarile celor care isi cauta o solutie pentru o casa prefabricata.

Case_modulare_prefabricate

Case_modulare_concept

Este o casa semi-ingropata, inspirata din literatura lui J.R.R. Tolkien -Hobit House.

Inainte sa refuzi ideea unei case de hobit hai sa analizam un pic solutia propusa.
Este o casa modulara prefabricata, realizabila in conditii DIY
Casa este gandita da a fi acoperita cu pamant oferind atat izolare cat si un superb spatiu verde inclus

realizare_case_modularecase_semiingropate realizare_case_modulare Structura_casa_modularaStructura este realizata din FPR (Fiber Reinforced Polymer) gandita astfel incat sa poata oferi diferite solutii de partitionare si configurare.

Magia acestor case nu este data doar de imaginea lor, ci si de faptul ca  spatiul verde de deasupra casei este practic un sistem termoizolant eficient.

amenajare_interioara_casa_modulara

Pachetul contine deasemenea si tamplaria exteriora si interioara care asa cum se vede din poze este realizata din lemn. Ceea ce ofera o reala valoare adaugata si totodata un must-have pentru orice cladire ecologica.
Realizarea in conditii neindustrializate ar insemna costuri suplimentare extrem de importante fiind necesare dimensiuni si modele speciale.

Amenajari_interioare_case_modulare Amenajari_interioare_case_modulare terasa_casa_modulara terase_case_modulare

Constructie unica sau un mini cartier unde iti poti vizita vecinii Hobiti ?

Case_modulare_prefabricate

Este de apreciat ideea acestor case care rezolva intr-o maniera placuta impactul pe care cladirile le au asupra peisajului.
Un detaliu extrem de interesant este faptul ca pentru configurarile de baza realizarea constructiei consuma nu mai mult de 3 zile.
Un share poate ajuta. Apasa unul din butoanele de mai jos.

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more