Select Page
Peisaje frumoase

Peisaje frumoase

Peisaje frumoase

Care-i legatura intre peisaje frumoase si amenajari interioare? – nici una.
Sau poate frumosul.

peisaje frumoase

Insa peisajele din pozele acestui articol fac parte din Tara fratilor Grim. Un album foto inspirat din celebrele basme ale fratilor Grimm.
peisaj de vis peisaj de poveste peisaj ca in poveste

Kilian Schönberger cauta locuri in Europa care pot transmite prin fotografiile sale senzatiile pe care copii le traiesc cand asculta basme.
Sunt locuri si imagini in care un adult isi poate abandona gandurile presante si isi poate crea propria poveste. Propriul basm.

peisaj de poveste peisaj frumos Peisaje frumoase de toamna tarzie Peisaje-frumoase_9Imagini si locuri unde visele se nasc. Peisaje care adultii le inteleg la fel de bine cum copii inteleg basmele.

Peisaje-frumoase_10 Peisaje frumoase castel in varf de munte peisaj de poveste Peisaje-frumoase_12 Peisaje-frumoase_13 Peisaje-frumoase_14 Peisaje-frumoase_15

Arata-le prietenilor cateva fotografii pentru care te vor aprecia. Apasa unul din butoanele de mai jos.

Torino > Mansarda langa parc

Torino > Mansarda langa parc

Creatia semnata Barbara Scott Studio, casa de arhitectura localizata in Torino ne ofera prin acest project o privire in interiorul unui apartment situation la mansarda, in Torino, langa parcul central Valentino.Principalul spatiu este dat de holul de intrare. Eleganta...

read more