Select Page

Pictura pe pereti

Pictura pe pereti. Pictura fluorescenta

Multi oameni ne scriu in dorinta de a le da idei privind amenajarile si decorarile peretilor.

In acest articol vorbim de doua abordari total diferite si unice privind pictarea acestora.
(Inainte de a incepe proiectul intrebati pe cei care au mai facut pe cine sa angajati…)

Pictura pe pereti sau grafittiPrimul tip de pictura pe pereti prezentat apartine artisului 1010 din Germania. Acesta este apreciat datorita portalurilor 3D realizate initial in Germania.
1010 avand de curand o expozite personala in San Francisco numita “Limbus”

pictura pe perete pictura pe perete pictura pe perete pictura pe perete pictura pe perete pictura pe perete pictura pe pereteRealizarea portalelor 3d este facuta folosind spray-uri de vopsea. Cele folosite de artistii grafitti.

Pictura pe perete – pictura care straluceste

Majoritatea picturilor se pot admira pe lumina. Nu si cele de mai jos. Pentru a vedea pictura trebuie sa stingi lumina.

 

 

Pictura-pe-pereti-care-straluceste-1 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-2 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-3 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-4 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-6 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-7 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-8 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-9 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-10 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-11Realizarea unei astfel de picturi este consumatoare de timp insa efectele sunt incredibile. se folosesc pigmenti fluorescenti care se “incarca” cu lumina si apoi o cedeaza la intuneric.

Pictura-pe-pereti-care-straluceste-12 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-13 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-14 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-16 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-17 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-18 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-19 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-20 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-21 Pictura-pe-pereti-care-straluceste-22

 

 

Fii primul care arata asta prietenilor…… Sa vedem cate cate Like-uri se strang 🙂