Smart interior design – mobila inteligenta

Mobila inteligenta

Design interior smart?! – e foarte usor. Te ajuta mobila inteligenta realizata de italienii de la clei.

Desigur nu sunt ei cei care au inventat mobila inteligenta. Cred ca primul mobilier inteligent este canapeaua extensibila, are 2 functiuni clare, una de zi una de noapte.

Ei bine despre asta e vorba in acest articol, despre piesele de mobilier care au cel putin doua functiuni, preferabil una de zi si una de noapte.

 

mobila inteligenta, birou si pat alb cu rosu

 

Un pat – ┬ácanapea, cu cateva spatii de depozitare, ┬ási un birou rosu…nimic mai simplu, o amenajare in culori alb / rosu cu un mobilier simplu.

mobila inteligenta transformare birou in pat

Insa transformarea biroului in pat este un atribut al mobilierului inteligent.

pat rosu cu alb pentru copii sau adulti

Va rog sa observati ca elementele care au stat pe birou au ramas tot pe “birou” insa in spatiu de depozitare de sub pat.

Integrarea de mobila inteligenta in proiectul de design interior conduce la obtinerea unor spatii multifunctionale, din acest motiv unii numesc acest tip mobila ca “mobilier multifunctional”

mobila inteligenta design interior spatiu multifunctional

1-mobila-inteligenta-galbena-pat-pliant 2-1-mobila-inteligenta-galbena-pat-pliant 2-mobila-inteligenta-amenajari-spectaculoase 4-pat-ascuns-sub-birou 5-mobila-inteligenta-lime-copii 6-mobila-inteligenta-lime-copii 7-mobila-inteligenta-lime-copii 8-mobilier-modern-copii 9-mobila-inteligenta-violet-camera-copii 10-mobila-inteligenta-violet-camera-copii 11-mobila-inteligenta-violet-camera-copii 12-mobila-inteligenta-violet-camera-copii 13-mobila-inteligenta-violet-camera-copii 14-mobila-inteligenta-violet-verdecamera-copii 15-mobila-inteligenta-spatiu-mic-camera-copii 16-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 17-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 18-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 19-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 20-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 21-mobilier-inteligent-mobilier-camera-mica-copii 22-organizare-camera-copii 23-amenajare-mamera-copii-mobila 24-amenajare-mamera-copii-mobila 25-amenajare-mamera-copii-mobila 26-amenajare-mamera-copii-mobila 27-amenajare-mamera-copii-mobila 28-amenajare-mamera-copii-mobila 29-amenajare-mamera-copii-mobila 30-amenajare-mamera-copii-mobila 31-amenajare-mamera-copii-mobila 32-amenajare-mamera-copii-mobila

Mobilier inteligent – solutia pentru amenajarea spatiilor multifunctionale

33-mibilier-inteligent-design-interior-smart 34-mibilier-inteligent-design-interior-smart 35-mibilier-inteligent-design-interior-smart 36-mibilier-inteligent-design-interior-smart 39-mibilier-inteligent-design-interior-smart 40-mibilier-inteligent-design-interior-smart 41-mibilier-inteligent-design-interior-smart 42-mibilier-inteligent-design-interior-smart 43-mobilier-inteligent-design-interior-smart 44-mobilier-inteligent-design-interior-smart 45-mobilier-inteligent-design-interior-smart poat rabatabil camera de copii amenajare camera copii spatiu mic design interior camera cpii mobilier inteligent orange alb mobilia inteligenta alb portocaliu orange

Mobila inteligenta pentru un SHARE de multe like-uri (primul de la mine)

mobila inteligenta si amenajari interioare

amenajariinterioare.eu

mobila inteligenta pe amenajariinterioare.eu

mobila inteligenta pe amenajariinterioare.eu

mobila inteligenta smart interior design

amenajari interioare spatii multifunctionale

 

Comments
 1. Wow, e geniala mobila si arata foarte bine! Mi-ar fi fost foarte utila inainte sa ma mut in cosmopolis pentru ca locuiam intr-o garsoniera si mereu ma loveam de problema spatiului. Plus ca imi plac la nebunie ca toate culorile folosite sunt vii si vesele!

 2. Cine in Romania face o astfel de mobila, cu imprimeuri ca in foto. Imi puteti ds detalii. Sau exista o reprezentanta a firmei Clei in Romania?

  • Buna ziua Adriana, din cunostiintele mele Clei nu are un reprezentant in Romania.
   Nivelul de calitate al mobilierului Clei fiind greu de reprodus.
   Pe adresa de email furnizata ti-am trimis contactul unui arhitect si producator de mobilier la comanda care te poate indruma privind realizarea imprimeurilor pe care le doresti.

  • Buna ziua Camelia,
   Din cate stim Clei nu are reprezentant autorizat in Romania, te rog sa-i contactezi direct accesand datele furnizate in articol

  • Buna ziua Lili, din pacate nu stim sa existe un reprezentant al producatorului in Romania, iti recomand totusi sa contactezi firma in mod direct accesand link-ul disponibil in cadrul articolului

 3. Salut! M-am indragostit de aceasta mobila si as vrea sa fac comanda pentru fetitele mele. As vrea un numar de contact daca este posibil. Multumesc mult!!!

  • Ma bucur Silvia ca iti place ceea ce vezi.
   Nu stiu de un dealer in Romania. In articol este link-ul catre producator de unde sper ca vei obtine informatiile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *