Select Page

Succesul in viata

Succesul in viata

Succesul in viata se masoara diferit de la om la om, nu este un “standard” pentru masurarea lui. Oricum nu un standard care sa se potiveasca pentru toata lumea.

Realizeaza-ti_dorintele Echipa amenajariinterioare.eu celebreaza design-ul sub orice forma, astfel aceasta pagina este dedicata design-ului de continut al unei carti menite sa iti ofere succesul in viata. Asa cum il vrei tu.
Prin implinirea dorintelor tale. Indiferent de ce dorinte ai, design-ul mental pe care il inveti din aceasta carte de va ajuta sa te implinesti.

Cartea este una extrem de scurta si la obiect. 22 pagini care au un singur scop – acela de oferi intelegerea si tehnica necesara pentru a-ti asigura succesul in viata – prin realizarea dorintelor proprii.

Am fost invatati ca dorintele le realizezi daca ai vointa. Si nu orice fel de vointa ci “una de fier” – in 22 de pagini vei invata ca NU ai nevoie de vointa. Sau aproape deloc. Ai nevoie de un sistem care sa “ocoleasca” vointa.

Valoarea literara a cartii este departe de a fi una buna, este mai degraba ca un set de intructiuni de la mobilierul Ikea – scurt si la obicet

Cartea, este structurata in 2 parti. Pima este explicatia unui studiu despre vointa. Cea de a doua parte este un sistem (apropape) perfect de a-ti asigura “succesul in viata”

Obtine Succesul in viata

Coperta cartii este realizata de echipa amenajariinterioare.eu si este reprezentarea grafica a unei harti mentale, a unui copac al vietii si al transformarii mintii umane intr-un copac care ne reprezinta pe noi.

Va invitam sa apreciati coperta cat si continutul cartii. Este disponibila in Google Play si probabil este investitia pe care o vei recupera cel mai rapid si cu cel mai mare randament.

La inceput de an (01.01.2016) va dorim sa va realizati dorintele