Select Page
Usi culisante superbe
usi culisante cu sina ascunsa

Usi culisante superbe

usi culisante inalte cu sina ascunsa

Adesea usile culisante sunt alese pentru economii de spatiu, sau pentru eleganta acestora, pentru solutiile de compartimentare care nu sunt rezolvate de usile clasice, sau…..

usi culisante cu sina ascunsa

Indiferent care este motivul alegerii, inainte de a decide achizitia unor usi culisante trebuie sa vezi o parte din modelele de usi de la White Design & Service Usi. Modele prezentate pentru prima data in Romania, pe acest site.

usi culisante inalte din lemn

Asa ca foarte probabil poti fii primul care arata usile prietenilor de pe Facebook – apasa butonul din josul paginii.

usi glisante pe sina din inox

 

Te rog sa observi ca nici o usa glisanta nu are sina in pardoseala. Usile culisante cu sina in partea de jos se pun doar la dulapuri. Nu la camere.

detaliu sina din inox pentru usi culisante

idei usi culisante modernedetaliu usi moderne glisante

Usi glisante pe perete fara sina in pardoseala furnir stejar albitusi glisante pe sina eleganta

sisteme de usi glisante modernedetaliu sina usi glisante moderne

Indiferent ce tip de usi culisante iti doresti sunt sigur ca pozele din acest articol te vor face sa iti imaginezi amenajarea perfecta cu usi culisante.

usi glisante pe perete imagine din camera usi glisante duble usi glisante duble din sticla si lemn usi glisante pe perete usi glisante albe sau din sticla si lemn usi glisante din sticla cu rama de lemn poze usi culisante din sticla cu rama de lemn usi glisante inalte din lemn usi culisante duble sau triple poze usi culisante duble

 

usi culisante inalte cu sina ascunsaSi pentru ca detaliile conteaza finisarea usilor este facuta si la partea superioara, nu de alta insa daca ai o scara interioara si usa glisanta este in fata ei atunci detaliul de mai jos face toti banii.

detalii usi culisante fara sina

 

Ti-a placut ce ai vazut? – arata-le si prietenilor apasand unul din butoanele de mai jos.

Majestic by Olga

Majestic by Olga

Inspiratia articolului de azi este data de o amenajare interioara vintage clasica sau de ce nu usor renascentista. Majestic În Moscova,  pe strada Old Arbat, se poate simți un spirit de epocă, gasim o amenajare interioara vintage majestic in stilul italian clasic...

read more