Usi culisante superbe

Usi culisante superbe

usi culisante inalte cu sina ascunsa

Adesea usile culisante sunt alese pentru economii de spatiu, sau pentru eleganta acestora, pentru solutiile de compartimentare care nu sunt rezolvate de usile clasice, sau…..

usi culisante cu sina ascunsa

Indiferent care este motivul alegerii, inainte de a decide achizitia unor usi culisante trebuie sa vezi o parte din modelele de usi de la White Design & Service Usi. Modele prezentate pentru prima data in Romania, pe acest site.

usi culisante inalte din lemn

Asa ca foarte probabil poti fii primul care arata usile prietenilor de pe Facebook – apasa butonul din josul paginii.

usi glisante pe sina din inox

 

Te rog sa observi ca nici o usa glisanta nu are sina in pardoseala. Usile culisante cu sina in partea de jos se pun doar la dulapuri. Nu la camere.

detaliu sina din inox pentru usi culisante

idei usi culisante modernedetaliu usi moderne glisante

Usi glisante pe perete fara sina in pardoseala furnir stejar albitusi glisante pe sina eleganta

sisteme de usi glisante modernedetaliu sina usi glisante moderne

Indiferent ce tip de usi culisante iti doresti sunt sigur ca pozele din acest articol te vor face sa iti imaginezi amenajarea perfecta cu usi culisante.

usi glisante pe perete imagine din camera usi glisante duble usi glisante duble din sticla si lemn usi glisante pe perete usi glisante albe sau din sticla si lemn usi glisante din sticla cu rama de lemn poze usi culisante din sticla cu rama de lemn usi glisante inalte din lemn usi culisante duble sau triple poze usi culisante duble

 

usi culisante inalte cu sina ascunsaSi pentru ca detaliile conteaza finisarea usilor este facuta si la partea superioara, nu de alta insa daca ai o scara interioara si usa glisanta este in fata ei atunci detaliul de mai jos face toti banii.

detalii usi culisante fara sina

 

Ti-a placut ce ai vazut? – arata-le si prietenilor apasand unul din butoanele de mai jos.

Comments
 1. Buna ziua.
  As dori sa stiu un cost estimat pentru o usa culisanta(sau doua) care sa acopere o arcada intre camere. Arcada are dimensiunea de 237cm la baza cu 237cm inaltime.
  Cu stima,

 2. nu găsesc nicăieri pret si site cu prima poza,acea usa albă înaltă splendidă cu sina ascunsa. Cauta tu,te rog,şi trimite-mi e-mail. Mulţumesc anticipat.

  • Buna ziua Karla si multumim pentru interes,
   In articol vei gasi datele necesare pentru a contacta firma care furnizeaza usa superba mentionata de tine

  • Buna ziua Lucia,
   te rugam sa contactezi firma specificata in articol. Amenajatiinterioare.eu neavand ca obiect de activitate comercializarea produselor prezentate in paginile site-ului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *